Hoofdpagina

Uit Catena Wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Deze wiki heeft als doel een centraal informatiepunt te zijn ten behoeve van de kennisoverdracht tussen het de vereniging, het bestuur, ALV-commissies, bestuurscommissies en de verscheidene genootschappen.

Deze wiki is niet vrij toegankelijk vanaf het internet: Behalve deze hoofdpagina is de inhoud niet toegankelijk zolang je niet bent ingelogd met je algemene Catena inlogaccount, tevens bekend onder de naam computeraccount. Als je nog geen algemeen inlogaccount hebt dan kun je daarvoor bij het bestuur terecht.

Hoe nu verder?

De meeste hoofdonderwerpen met betrekking tot de vereniging staan in het overzicht links. Mis je daar iets dan is het te vinden via de categorie:Catena. Zoek je bijvoorbeeld de pagina Acie 19-20? Open dan in het overzicht links onder het kopje Structuur de link naar de Commissies. Ga dan naar Acie en dan naar Acie/Jaren, of open in het overzicht van Commissies het artikel Acie en kies onderaan de pagina het jaar. In de categorie:Catena kun je de commissies ook vinden via de ondercategorie Stuctuur.

Er zijn nu in totaal 3481 notulen zijn terug te vinden in de categorie:Notulen of via de optie Notulen onder het kopje documenten in het overzicht links. Een uitgebreide, op 20 januari 2015 bijgewerkte versie van instructies hoe je die kunt toevoegen staat op de pagina Notulen. Andere documenten zijn te vinden in de categorie:Documenten.

Je kunt ook kijken in het CatenABC en van daaruit de links volgen of je kunt, als je iets specifieks zoekt, in de linkerbalk de je zoekterm invoeren onder Zoeken.

Zieook Lees informatie over de meest recente ALV.
Zieook Alles over lidmaatschap (Openbare pagina).


Zieook Lees verder in het gebruikersportaal
Zieook Als je wilt bijdragen dan kun je voor suggesties kijken in dit overzicht.
Zieook Huidige actieve ALV-commissies:
Acie, Barco, Bestuur, Diesco, IC, Kampcie, Kasco, KC, Netcie, (Lustcie)
-algemeen voorbehoud-

Serverstatus

Op dit moment zijn er geen grote problemen. [2021-03-21]


Kun je niet inloggen? Negen van de tien keer komt dat doordat je wachtwoord verlopen is. Ga naar https://account.vslcatena.nl om dit op te lossen.