Catena Wiki:Gebruikersportaal

Uit Catena Wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
informatie Deze pagina is onderdeel van de structuur van de wiki van VSL Catena. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar Wiki@vslcatena.nl.

De meeste hoofdonderwerpen met betrekking tot de vereniging staan in het overzicht links. Mis je daar iets dan is het te vinden via de categorie:Catena.

Zoek je Acie 19-20?

  1. Kies links onder het kopje Structuur Commissies.
  2. In het overzicht kies bij Overzicht van de commissies op Catena het artikel Acie
  3. Kies onderaan bij Acie naar seizoen het jaar/seizoen 2019/20.

In de categorie:Catena kun je de commissies ook vinden via de ondercategorie Stuctuur. De wiki is opgebouwd volgens een bepaalde categoriestructuur.

Er zijn nu in totaal 3659 notulen zijn terug te vinden in de categorie:Notulen of via de optie Notulen onder het kopje documenten in het overzicht links. Een uitgebreide, op 20 januari 2015 bijgewerkte versie van instructies hoe je die kunt toevoegen staat op de pagina Notulen. Andere documenten zijn te vinden in de categorie:Documenten.

Je kunt ook kijken in het CatenABC en van daaruit de links volgen of je kunt, als je iets specifieks zoekt, in de linkerbalk de je zoekterm invoeren onder Zoeken.

-algemeen voorbehoud-

Overzicht


Onderwerp Pagina Categorie
ALV Lijst van ALVs Categorie:ALVs op nummer
Commissies Commissie Categorie:Commissies
Notulen Notulen (instructies) Categorie:Notulen (alle notulen)
Overige documenten Categorie:Documenten
Reglementen Reglementen Categorie:Reglementen
Statuten Statuten Categorie:Statuten
Pagina's waar iets mee is
Beginnetjes Categorie:Beginnetjes
Afbeelding ontbreekt Categorie:Afbeelding gewenst
Datering ontbreekt Categorie:Datering gewenst
Samenstelling ontbreekt Categorie:Samenstelling gewenst
Notulen ontbreken Categorie:Notulen gewenst

Bewerken

Als je niet bekend bent met het bewerken van dit soort pagina's dan is de Wikipedia snelcursus een goede en snelle introductie. Meer informatie staat op de Cheatsheet van Wikipedia en op de How to edit a page pagina van Wikipedia staat zelfs nog meer handige informatie. Mocht je grote documenten willen maken op de wiki of veel bijzondere elementen willen toevoegen zoals tabellen, dan kun je Word2Wiki‎ gebruiken. Deze zet vrij eenvoudig Word documenten om naar Wiki format door middel van een macro.

Contact

De bedoeling is dat dit portaal in de toekomst uitgebreid wordt. Als je verzoeken, suggesties of vragen hebt of kom je ergens niet uit? Stuur een mail naar Wiki@vslcatena.nl